Κυρίως Άρθρο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ε.Δ.Δ.Υ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ.Δ.Υ θα συνεδριάσει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30 μ.μ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Γ.Ε.Ω.Τ.Ε.Ε, οδός Βενιζέλου 64.
Με αφορμή τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη, προγραμματίστηκε για την επόμενη ημέρα , Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, ώρα 11π.μ, να γίνει ενημερωτική συνάντηση των μελών της Ένωσης, η οποία θα επικεντρωθεί στα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου ή και σε θέματα που πιθανά θα τεθούν από τους συναδέλφους.
Η πρόσκληση για την ενημερωτική συνάντηση απευθύνεται σε όλα τα μέλη της Ένωσης και κυρίως στους δασολόγους από τις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας που έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια να παρευρεθούν.
Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του ΕΔΟΘ ,οδός Προξένου Κορομηλά 51, 4ος όροφος (πίσω απο το παλαιό Αμερικάνικο Προξενείο).
Εκτιμώντας ότι, με τη συμμετοχή σας στην παραπάνω συνάντηση θα συμβάλετε στην αποτελεσματικότερη λειτουργία των οργάνων της Ένωσης, παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΚώστας Μπέσης Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΝικόλαος Μπόκαρης



Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr