Κυρίως ¶ρθρο

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005

A N A K O I N Ω Σ H

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.,

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2005, εκπρόσωποι των ενώσεων μας συνεδρίασαν στα γραφεία της ΠΕΔΔΥ. με θέμα την εφαρμογή της δικαστικής απόφασης.
Σήμερα εξέπνευσε η προθεσμία που μας είχε δώσει ο Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών κατά τη προηγούμενη συνάντηση μας, για την οποία σας ενημερώσαμε με την από 10-3-05 κοινή ανακοίνωση μας. Δυστυχώς δεν είχαμε κάποια νεότερη ενημέρωση.
Συνάδελφοι ,
Ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα εξώδικα και τα υπομνήματα και να περάσουμε σε άλλης μορφής συνδικαλιστικές ενέργειες, αφού κινδυνεύουμε με την περικοπή του επιδόματος στο μέλλον, παρά την αμετάκλητη ακυρωτική δικαστική απόφαση που μας δικαίωσε.
Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε.
· Να αναδείξουμε στην κοινωνία το πρόβλημα και να απαιτήσουμε πλέον διεκδικητικά την άμεση εφαρμογή της δικαστικής απόφασης του ΣΤΕ.
· Σαν πρώτη συνδικαλιστική ενέργεια να δοθεί συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 30-Μαρτίου 2005 από τα σωματεία μας και τον Νομικό μας σύμβουλο για το θέμα αυτό. Την ίδια ημέρα να πραγματοποιηθεί τετράωρη στάση Εργασίας (11:00 π.μ μέχρι 15:00 μ.μ) και συγκέντρωση στον χώρο της Συνέντευξης Τύπου.
· Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας, με την κήρυξη 24ωρης απεργίας των μελών μας καθώς και Πανελλαδικής Συγκέντρωσης στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών- Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Η ημερομηνία θα ανακοινωθεί την Τετάρτη στην Συνέντευξη Τύπου.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ :
· ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΣΤΆΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ, ΤΗΝ 30η ΜΑΡΤΙΟΥ 2005.
· ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, (Στην οδό Ακαδημίας 60).
· ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ.
Για τα Διοικητικά Συμβούλια
Της Π.Ε.Δ.Δ.Υ.
Ο Πρόεδρος Κων/νος Μπέσης Ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Μπόκαρης
Της Ε.Ε.Δ.Δ.Υ
Ο ΠρόεδροςΔημήτρης Καψάλης Ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Μιχαήλ
Της Π.Ο.Δ.
Ο ΠρόεδροςΓεώργιος Παπαδιάς Ο Γενικός ΓραμματέαςΑλέξανδρος Φλώτσιος
Της Ε.Μ.Δ.Β΄.Ε.
Ο ΠρόεδροςΠαν.Τσιλιμίγκρας Ο Γενικός ΓραμματέαςΠαντελής Δούλος


Κυρίως ¶ρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr