Κυρίως Άρθρο

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΔΔΥ

ΘΕΜΑ: Οικονομική τακτοποίηση μελών .

Μετά την ανασυγκρότηση του διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημ. Υπαλλήλων και την ανάληψη καθηκόντων από το νέο Προεδρείο, ήταν απαραίτητο να αλλάξει ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού της Π.Ε.Δ.Δ.Υ για την οικονομική τακτοποίηση των μελών μας.
Ο νέος λογαριασμός της Ένωσης τηρείται στην Εθνική Τράπεζα, είναι κοινός λογαριασμός στο όνομα του Προέδρου της Ένωσης κ. Νίκ. Μπόκαρη και του ταμία κ. Ν. Φραγκισκάκη και έχει αριθμό 108/950075-80.
Για την οικονομική τακτοποίηση των μελών μας υπενθυμίζουμε ότι η πάγια συνδρομή για την εγγραφή νέων μελών είναι 3 ευρώ και η ετήσια συνδρομή στην Π.Ε.Δ.Δ.Υ είναι 26,41 ευρώ .
Για την εγγραφή νέων μελών θα πρέπει οι νεοδιοριζόμενοι δασολόγοι να υποβάλλουν αίτηση στην Ένωση, στην οποία θα επισυνάπτεται ατομικό παραστατικό κατάθεσης στον παραπάνω λογαριασμό, ύψους αντίστοιχου με το ποσό της εγγραφής και της ετήσιας συνδρομής τους.
Ο τύπος της αίτησης εγγραφής μέλους μπορεί να αναζητηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης, www.peddy.gr.
Η αίτηση για την έγγραφή νέων μελών μπορεί να αποστέλλεται τηλεομοιοτυπικά στο FAX 210 5240790 ή ταχυδρομικά στη Δ/νση Χαλκοκονδύλη 31 ΤΚ 10164 Αθήνα με την ένδειξη ¨για Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων¨.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Νικόλαος Μπόκαρης
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γιάννης Στάμου


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr