Κυρίως ¶ρθρο

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης συνεδρίασε στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με θέματα ημερήσιας διάταξης που αφορούσαν κυρίως τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο για το μεγάλο θέμα της αναθεώρησης των άρθρων 24 και 117 του Συντάγματος που αφορούν τα δασικά οικοσυστήματα.
Η ΠΕΔΔΥ συμμετείχε αποφασιστικά στις εκδηλώσεις που έγιναν για το θέμα αυτό σε διάφορες πόλεις και συνέβαλε στη δημιουργία σημαντικότατου μετώπου επιστημονικών, συνδικαλιστικών και οικολογικών φορέων, κατά της πρότασης αναθεώρησης. (Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας, Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων, ΚΕΔΚΕ, ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΤΕΕ, Π.Ε.Δ.Δ.Υ, ΠΑΣΕΓΕΣ, ΟΤΟΕ, ΟΛΜΕ, ΙΝΚΑ/Γεν.Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος, Δικηγοριοί σύλλογοι Αθήνας και Πειραιώς, Ενωση Ιδιοκτητών Ημερησίων επαρχιακών Εφημερίδων , περισσότερες από 200 οικολογικές οργανώσεις σε όλη τη Χώρα. κλπ)
Επί της αρχής της συνταγματικής αναθεώρησης, θεωρούμε ότι αυτή έχει αποστερηθεί της ευρείας κοινωνικής και πολιτικής συναίνεσης, την οποία εξ’ ορισμού δεν διαθέτει πλέον και, ως εκ τούτου, έχει απωλέσει το συνταγματικό, κοινωνικό και πολιτικό της έρεισμα.
Για τους παραπάνω λόγους, αποφασίστηκε να οργανωθούν δύο εκδηλώσεις σε Αθήνα (28/2/2007) και θεσσαλονίκη (9 και 10 /3/2007)για το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης.
Ηδη ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την οργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων και απεστάλησαν προσκλήσεις και ενημερωτικό υλικό στις Δασικές Υπηρεσίες, τις οργανώσεις και τους κοινωνικούς φορείς.
Η επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει στην Αθήνα στις 27/2/2007 με αφορμή και την εκδήλωση που θα ακολουθήσει την επόμενη ημέρα.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ
Παραιτήθηκε απο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης ο συνάδελφος Βασίλης (Μάκης) Αθανασιάδης, λόγω εκλογής του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.Τη θέση του στο Διοικητικό Συμβούλιο κατέλαβε ο πρώτος αναπληρωματικός Γιώργος Παπαρουσόπουλος. Ευχομαστε και στους δύο συναδέλφους καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ
Λόγω του διορισμού νέων συναδέλφων και μετά απο τηλεφωνήματα που δεχόμαστε, σχετικά με τη διαδικασίοα εγγραφης τους στην Ένωση,θέτουμε υπόψη των ενδιαφερομένων συναδέλφων ότι για την εγγραφή μέλους πρέπει να υποβληθεί αίτηση του ενδιαφερόμενου(στην οποία θα αναγράφονται τα προσωπικά του στοιχεία, Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο,δ/νση κλπ)Την αίτηση θα την απευθύνετε στο Δ.Σ της Ένωσης και θα ζητάτε την εγγραφή σας στη δύναμη των μελών της αναφέροντας και το ΦΕΚ διορισμού και την υπηρεσία που τοποθετηθήκατε.
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέτουν 3 ευρώ για την εγγραφή και 26,41 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους. Η κατάθεση θα γίνεται στο λογαριασμό που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα (αρ.λογαρισμού 108/950075-80)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ


Κυρίως ¶ρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr