Κυρίως Άρθρο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΔΥ

ΘΕΜΑ: Εκλογές στην Π.Ε.Δ.Δ.Υ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε, να προχωρήσει, σύμφωνα με το καταστατικό μας, στην πραγματοποίηση αρχαιρεσιών για την εκλογή των νέων οργάνων διοίκησης της Ένωσης, (Δ.Σ, εκπρόσωποι στην ΠΟΓΕΔΥ, Περιφερειακές Επιτροπές και Εξελεγκτική Επιτροπή).
Οι εκλογές της Π.Ε.Δ.Δ.Υ θα πραγματοποιηθούν στις 6 Ιουνίου 2008,ημέρα Παρασκευή, σε εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν σε όλες τις Περιφέρειες.
Με βάση την καθορισθείσα ημερομηνία, προσδιορίζονται και οι ημερομηνίες τόσο για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης της Π.Ε.Δ.Δ.Υ (στις 31 Μαΐου ημέρα Σάββατο, στην Αθήνα ) όσο και οι ημερομηνίες για την υποβολή των υποψηφιοτήτων, (ένα μήνα πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης).
Στη φετινή εκλογική διαδικασία οι υποψήφιοι για τις περιφερειακές μας επιτροπές θα συμπεριληφθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Η απόφαση μας αυτή αποσκοπεί να παρακινήσει τους νέους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στη λειτουργία της Ένωσης και να εργαστούν για τους κοινούς μας σκοπούς , ενισχύοντας τη λειτουργία και το ρόλο των Περιφερειακών Επιτροπών.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν τη δράση και την παρουσία της Ένωσης, συμμετέχοντας ενεργά στην εκλογική διαδικασία και στηρίζοντας με συστηματικό και υπεύθυνο τρόπο τη δράση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι Προϊστάμενοι των Υπηρεσιών και οι συνάδελφοι που έχουν εκλεγεί στις Περιφερειακές Επιτροπές, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν σε όλους τους συναδέλφους την ανακοίνωση μας αυτή.
Διαδικαστικά θέματα που αφορούν τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικύς αντιπροσώπους που θα διεξάγουν τις εκλογές καθώς και λοιπά σχετικά με τις εκλογές οργανωτικά ζητήματα θα διευθετηθούν σε επικοινωνία και συνεργασία των Περιφερειακών Επιτροπών με το Διοικητικό Συμβούλιο.
Με ανακοίνωση που θα ακολουθήσει θα ενημερωθείτε λεπτομερέστερα για τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης, την εκλογική διαδικασία και τις σχετικές ημερομηνίες .
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr