Κυρίως Άρθρο

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .................., ....-1-2010.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ................................. Αριθμ. Πρωτ. ............
Γενική Διεύθυνση Περιφέρειας
Δ/νση Δασών/Δασαρχείο .................
Πληροφορίες: ...........................
Ταχ. Δ/νση: .............................
Ταχ. Κώδ.: ..................
Τηλ.: ........................

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
(για συμβασιούχους)
Βεβαιώνεται ότι ο/η ............................... ............................ του ............................, κάτοικος ..........................., (οδός ............................., αριθμός ........), είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ή ισοτίμου Σχολής και από .....-....-....... είναι εν ενεργεία δημόσιος υπάλληλος με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και κλάδου Π.Ε. Γεωτεχνικών Υπαλλήλων (ειδικότητας Δασολόγου) και, σύμφωνα με την με αριθμό 2/54865/0022/20-7-1999 Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, ανήκει στην κατηγορία των Τεχνικών Υπαλλήλων που επιβλέπουν δημόσια έργα. Από 20-12-2007 τουλάχιστον έως σήμερα υπηρετεί, στην Υπηρεσία μας, ως δημόσιος υπάλληλος με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της ανωτέρω κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και του παραπάνω κλάδου Π.Ε. Γεωτεχνικών Υπαλλήλων (ειδικότητας Δασολόγου) και, σύμφωνα με το Π.Δ. 344/2000 (ΦΕΚ Α΄ 297/2000), το Π.Δ. 146/1988 (ΦΕΚ Α΄ 65/1988) και το Π.Δ. 1213/1981 (ΦΕΚ Α΄ 300/1981) και, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας μας, συμμετέχει, με αυξημένες ευθύνες, ασκώντας τεχνικά καθήκοντα, παρέχοντας τεχνικής φύσεως υπηρεσίες και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά στην Υπηρεσία την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Γεωτεχνικού, στο εν γένει σύστημα παραγωγής δημόσιων έργων και πιο συγκεκριμένα στην εκπόνηση είτε στην ανάθεση, έλεγχο και παραλαβή μελετών δημόσιων έργων, καθώς και στο σχεδιασμό, ανάθεση, επίβλεψη εκτέλεσης και παραλαβή δημόσιων έργων, στα πλαίσια υλοποίησης προγραμμάτων δημοσίων επενδύσεων του Υπουργείου πρώην Οικονομίας και Οικονομικών και τώρα Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, που διατίθενται κάθε χρόνο για την εκπόνηση μελετών και την κατασκευή δημόσιων έργων στο Δημόσιο, ασχολούμενος/η και συμβάλλοντας στην ταχύτερη απορρόφηση των διασφαλισμένων κοινοτικών και εθνικών πόρων, κατ΄ εφαρμογή κοινοτικών και εθνικών προγραμμάτων.
Υπηρετούσε δε και εργαζόταν ο/η εν λόγω πτυχιούχος Α.Ε.Ι. Γεωτεχνικός/ή δημόσιος Υπάλληλος με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ειδικότητας Δασολόγου), κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα και συνεχίζει να υπηρετεί και να εργάζεται, στην Υπηρεσία μας, έχοντας τα αυτά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, ασκώντας ουσιωδώς όμοια καθήκοντα και κάτω από ουσιωδώς όμοιες γενικές και ειδικές συνθήκες εργασίας και παρείχε και παρέχει ουσιωδώς όμοιες υπηρεσίες και με την ίδια εν γένει υπηρεσιακή απόδοση και ευθύνη, σε σύγκριση με τους πτυχιούχους Α.Ε.Ι. με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Γεωτεχνικούς Υπαλλήλους (της ίδιας ειδικότητας Δασολόγου) του Υπουργείου πρώην Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων και τώρα Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, οι οποίοι είναι δικαιούχοι, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 8 παρ. 5 του Ν. 3621/2007 (ΦΕΚ Α΄ 279/2007), του μηνιαίου ειδικού επιδόματος (αντισταθμίσματος) του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 2α του άρθρου 8 του Ν. 2430/1996 (ΦΕΚ Α΄ 156/1996), όπως ισχύει κάθε φορά.
Η μισθοδοσία του/της ανωτέρω υπαλλήλου μας γινόταν και γίνεται, όπως και όλων των δημοσίων υπαλλήλων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 3205/2003 (ΦΕΚ Α΄ 297/2003).
Η παρούσα χορηγείται για κάθε νόμιμη χρήση.-

Ο/Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ/Η


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr