Κυρίως Άρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΘΕΜΑ: Εκλογές στην Π.Ε.Δ.Δ.Υ
Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης της Ένωσης, (Δ.Σ, εκπρόσωποι στην ΠΟΓΕΔΥ, Περιφερειακές Επιτροπές και Εξελεγκτική Επιτροπή) θα γίνει στις 28 Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, σε εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν σε όλες τις Περιφέρειες ( Έδρες των Περιφερειών) .
Με βάση την ημερομηνία των εκλογών, προσδιορίζονται και οι ημερομηνίες τόσο για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης της Π.Ε.Δ.Δ.Υ (στις 22 Μαΐου ημέρα Σάββατο, στην Αθήνα ) όσο και οι ημερομηνίες για την υποβολή των υποψηφιοτήτων, (ένα μήνα πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης).
Και στη φετινή εκλογική διαδικασία οι υποψήφιοι για τις περιφερειακές μας επιτροπές θα συμπεριληφθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Επίσης μετά τη σχετική τροποποίηση του καταστατικού μας, σε κάθε περιφερειακή επιτροπή, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μελών μας σε κάθε Περιφέρεια, θα εκλεγούν τρία μέλη.
Οι συνάδελφοι για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, ενώ οι νεοπροσληφθέντες πρέπει να γραφτούν στην Ένωση. Για την εγγραφή νέων μελών πρέπει να υποβληθεί (στο fax 2105240790 ή στο 2105242408) αίτηση εγγραφής καθώς και το παραστατικό κατάθεσης ποσού 33 ευρώ (3 € για την εγγραφή τους και 30 ευρώ η ετήσια συνδρομή), στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΕΔΔΥ στην Εθνική Τράπεζα (αριθμ.λογ. 108 / 950075-80, στο όνομα του Προέδρου Νικ. Μπόκαρη και του Ταμία, Νικ. Φραγκισκάκη). Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ενισχύσουν τη δράση και την παρουσία της Ένωσης, συμμετέχοντας ενεργά στην εκλογική διαδικασία, στηρίζοντας τη δράση του Διοικητικού Συμβουλίου και καταθέτοντας προτάσεις για τη λειτουργία του Συλλόγου μας.
Διαδικαστικά θέματα που αφορούν τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα διεξάγουν τις εκλογές καθώς και λοιπά σχετικά με τις εκλογές οργανωτικά ζητήματα θα διευθετηθούν σε επικοινωνία και συνεργασία των Περιφερειακών Επιτροπών με το Διοικητικό Συμβούλιο.
Με ανακοίνωση που θα ακολουθήσει, θα ενημερωθείτε λεπτομερέστερα για τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης, τις υποψηφιότητες και την εν γένει εκλογική διαδικασία.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr