Κυρίως Άρθρο

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΔΥ -ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΜΕΛΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ε.Δ.Δ.Υ)
Διδότου 26 - 106 80 ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 2124607 - Fax : 2105240790
WEB:peddy.gr, Email: peddy@otenet.gr

Τηλ. Επικοινωνίας: 6937883012


Συνάδελφοι
Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Ε.Δ.Δ.Υ στην τελευταία συνεδρίασή του στην Αθήνα συζήτησε το θέμα της διενέργειας εκλογών στην Ένωσή μας και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :
1. Την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας, που είχαμε προγραμματίσει για τον Ιούνιο στην Ένωσή μας, λόγω της προεκλογικής περιόδου και των επαναληπτικών Εθνικών Εκλογών .
2. Την Πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη οργάνων διοίκησης στην Ένωσή μας την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, σε εκλογικά τμήματα που θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το καταστατικό μας σε όλες τις αποκεντρωμένες Διοικήσεις.
3. Την πραγματοποίηση της Εκλογοαπολογιστικής μας συνέλευσης (οριστικής) στην Αθήνα στο κτίριο του Ι.Δ.Μ.Ο και Τ.Δ.Π (τέρμα Αλκμάνος Ιλίσια) το Σάββατο 6 Οκτωβρίου. Σχετικά με τη Γενική Συνέλευση θα ακολουθήσει ειδική πρόσκληση για την ώρα πραγματοποίησης της και λοιπές λεπτομέρειες.
4. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα όργανα Διοίκησης της Ένωσης θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Διοικητικό συμβούλιο το αργότερο μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, με την οποία να δηλώνουν ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ανακήρυξη τους ως υποψηφίων είναι η οικονομική τους τακτοποίηση μέχρι και το έτος 2011.
5. Οι Πρόεδροι των Περιφερειακών επιτροπών της Π.Ε.Δ.Δ.Υ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Ένωση (τηλ. 2102124607) προκειμένου να τους παρασχεθούν οδηγίες σε σχέση με τον ορισμό δικαστικών αντιπροσώπων, τον ορισμό εφορευτικών επιτροπών από μέλη μας, την τυχόν εκκαθάριση εκλογικών των καταλόγων (διαγραφή συνταξιούχων, μετακινήσεις κλπ) και τον καθορισμό των χώρων που θα διεξαχθούν οι εκλογές.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Μπόκαρης Χρήστος Τσακανίκας


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr