Κυρίως ¶ρθρο

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ

Οκτώβριος 2012

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Οι επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων Διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων γίνονται μέσα στο ζοφερό κλίμα που έχει προκαλέσει η πολιτική των μνημονίων τα τελευταία 2,5 χρόνια στη χώρα μας.
Με την πολιτική των μνημονίων, κατΆ εφαρμογή των στρατηγικών επιλογών της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, που με προσήλωση και συνέπεια εκτελούν εδώ και 2,5 χρόνια οι διαφόρων συνθέσεων κυβερνήσεις της χώρας του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ και προσφάτως της ΔΗΜΑΡ, η οικονομική «κρίση» έχει εξελιχθεί σε κρίση κοινωνική, ανθρωπιστική, περιβαλλοντική, κρίση των δημοκρατικών θεσμών που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στην καταστροφή και το λαό σε απόγνωση.
Οι ίδιοι που προκάλεσαν την καταστροφή του παραγωγικού ιστού της χώρας, οι ίδιοι που με τις πολιτικές τους οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, αξιοποιώντας την «κρίση» προκειμένου να ισοπεδωθεί κάθε εργασιακό, ασφαλιστικό, δημοκρατικό δικαίωμα των εργαζομένων και να ξεθεμελιωθούν όλες οι κατακτήσεις του εργατικού κινήματος, μας ζητούν διαρκώς νέες θυσίες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πιο βάρβαρη επιδρομή σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων και η πιο ληστρική αναδιανομή του πλούτου υπέρ του κεφαλαίου. Με βασικό πολιτικό επιχείρημα την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ, αναπτύσσεται μια ψυχολογική εκστρατεία εκφοβισμού του λαού ώστε να μη μιλά, να μη διαμαρτύρεται, να μην αντιστέκεται.
Οι εργασιακές σχέσεις στο δημόσιο τομέα παραμένουν πάντα στο στόχαστρο, αφού χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις, κλείνοντας πονηρά το μάτι στους εργοδότες, επέτρεπαν ουσιαστικά την καταστρατήγηση του εργατικού δικαίου στον ιδιωτικό τομέα. Ο δημόσιος υπάλληλος λοιπόν, ως ο τελευταίος εργαζόμενος που «απολάμβανε» το «προνόμιο» της σταθερής εργασίας με στοιχειώδη δικαιώματα, λοιδορείται συστηματικά με στόχο τη διάσπαση της ενότητας των εργαζομένων για να περιοριστούν οι αντιστάσεις στην επέλαση κατά των οικονομικών απολαβών (μισθοί, συντάξεις, δώρα, επιδόματα…), στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κλπ. για να επιτύχουν τελικά τη σχεδιαζόμενη συντριβή συνολικά του κόσμου της εργασίας. Ταυτόχρονα με την από χρόνια υλοποιούμενη απαξίωση των δημόσιων υπηρεσιών και της δημόσιας περιουσίας, οργανώνεται πλέον η παράδοση του δημόσιου πλούτου στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Σε αυτό το τοπίο γενικευμένης αποσύνθεσης της ελληνικής κοινωνίας, δεν θα μπορούσε να μείνει αλώβητη η δασική και περιβαλλοντική πολιτική, ούτε οι δασικές υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι σΆ αυτές.
Η πολυδιαφημισμένη μεταφορά της Κεντρικής Υπηρεσίας στο ΥΠΕΚΑ διέψευσε πρόωρα όλους όσοι την προέβαλαν ως λύση που σχεδόν αυτόματα θα επέφερε αναβάθμιση της δασοπονίας, της υπηρεσίας και των εργαζομένων σΆ αυτήν. Η αισιοδοξία που είχε καλλιεργηθεί σύντομα μετατράπηκε σε απογοήτευση μιας και τίποτα θετικό δεν επέφερε αυτή η μεταφορά, ενώ πλέον συζητείται «αρμοδίως και αναρμοδίως» ο περαιτέρω άμεσος διαμελισμός της υπηρεσίας μεταξύ υπουργείων ή γραμματειών, δικαιώνοντας εμάς που υποστηρίζουμε ότι η αντιδασική πολιτική που ασκείται όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει τις ρίζες της σε οργανωτικά σχήματα αλλά είναι θέμα καθαρά πολιτικό.
Μετά τον Καλλικράτη και την υπαγωγή των περιφερειακών δασικών υπηρεσιών στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, όχι μόνο χάθηκε άλλη μια ευκαιρία για την κάθετη διάρθρωση της υπηρεσίας αλλά επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο ο ακρωτηριασμός της. Ταυτόχρονα με την ανάληψη καθηκόντων αγροτικής ασφάλειας, τα δασαρχεία αποπροσανατολίζονται ακόμα περισσότερο από την κύρια αποστολή τους και μετατρέπονται σε υπηρεσίες αστυνόμευσης της υπαίθρου, αφήνοντας πεδίο δόξης λαμπρό στους διάφορους αυτόκλητους «προστάτες» και «διαχειριστές» των δασών και του φυσικού μας περιβάλλοντος.
Παράλληλα την τελευταία διετία ήρθαν να προστεθούν πλήθος αντιδασικές διατάξεις επιδεινώνοντας το ήδη προβληματικό νομικό περί δασών πλαίσιο, ώστε με λογικές fast track να επέλθει η «ανάπτυξη» που η εγχώρια και ευρωπαϊκή ελίτ ονειρεύονται, εις βάρος του λαού και του φυσικού μας πλούτου.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Όσοι στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ πάντα μιλάμε με καθαρά λόγια και δεν ωραιοποιήσαμε ποτέ την κατάσταση. Οι εκτιμήσεις μας για τις επερχόμενες εξελίξεις, με βάση την εμπειρία που αποκτήθηκε απΆ τις μέχρι σήμερα πολιτικές που ασκήθηκαν στον τομέα που υπηρετούμε, είναι δυσοίωνες.
Όλοι γνωρίζουμε τις αλλεπάλληλες επιθέσεις των Κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών κατά του δημόσιου χαρακτήρα των ελληνικών δασών και την προσπάθεια απόδοσης δασικών εδαφών στην ιδιωτική πρωτοβουλία για «ανάπτυξη», με την ψήφιση νόμων, την αναθεώρηση του Συντάγματος, κλπ. Παράλληλα με τους στόχους αυτούς, μόνιμη επιδίωξή τους αποτέλεσε η απαξίωση και συρρίκνωση της Δασικής Υπηρεσίας. Τα κυριότερα στάδια του «ξηλώματος» της Δασικής Υπηρεσίας είναι γνωστά:
• Ξεκίνησαν με την εγκληματική αφαίρεση της αρμοδιότητας καταστολής των δασικών πυρκαγιών και την ανάθεσή της στο Πυροσβεστικό Σώμα. Και ακολούθησαν
• η υποκατάσταση της υπηρεσίας από τις Κυνηγετικές Οργανώσεις στην άσκηση της θηροφυλακής
• η ίδρυση των Φορέων Διαχείρισης ως ΝΠΙΔ, με την οποία επιδιώκεται η αποξένωση της υπηρεσίας από τα σημαντικότερα δασικά οικοσυστήματα που εντάσσονται σε ειδικό καθεστώς προστασίας (NATURA, Εθνικά Πάρκα, κλπ.)
• η μελέτη και εκτέλεση δασοτεχνικών έργων από τους ΟΤΑ με τη θεσμοθέτηση της διαδικασίας σύναψης Προγραμματικών Συμβάσεων
• Η παράδοση άνευ όρων του έργου της κατάρτισης των Δασικών Χαρτών στην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ
• Η ενσωμάτωση των πόρων του Ειδικού Φορέα Δασών στο Πράσινο Ταμείο
• Η ενσωμάτωση των αρμοδιοτήτων της καταργηθείσας Αγροφυλακής στη Δασική υπηρεσία.

Αν νομίζουμε ότι πιάνουμε πάτο, γελιόμαστε. Η πλήρης διάλυση της Δασικής Υπηρεσίες και η παραχώρηση των δασών στην «ανάπτυξη» είναι προ των πυλών.
• Όχι μόνο το πάγιο αίτημά μας για κάθετη οργάνωση της Υπηρεσίας δεν βρίσκει καν ακροατές σε καμίας απόχρωσης κυβερνητική σύνθεση, αλλά πλέον κυοφορούνται σενάρια διαμελισμού της υπηρεσίας εντός του ΥΠΕΚΑ ή ακόμα και μεταξύ ΥΠΕΚΑ και ΥΠΑΑΤ (εδώ συνέβαλε και ο πρόεδρος της ΠΕΔΔΥ με τη στάση του, που στα δελτία τύπου ήταν ήξεις αφήξεις, ενώ υπόγεια προώθησε τη μεταφορά στο ΥΠΑΑΤ, σε αντίθεση με παλιότερη θέση της Γ.Σ της ΠΕΔΔΥ ότι «τα δάση πρέπει να είναι μαζί με το φυσικό περιβάλλον ανεξάρτητα σε ποιο υπουργείο θα είναι»).
• Εδώ και καιρό σχεδιάζεται η παράδοση της διαχείρισης και εκμετάλλευσης των δασών σε ιδιωτικές εταιρείες.
• Το αντιδασικό νομικό πλαίσιο επιδεινώνεται

Σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία 2,5 χρόνια στον τομέα, η ηγεσία του συνδικαλιστικού μας οργάνου δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η συλλογική λειτουργία της Ένωσης είχε υποκατασταθεί από τις προσωπικές και διαδρομίστικες «επαφές» του Προέδρου, ο οποίος ανάλογα με την πολιτική συγκυρία άλλοτε ύψωνε τους τόνους κι άλλοτε εν κρυπτώ συνδιοικούσε, με τις ευλογίες και την υποστήριξη της παράταξής του. Δεν είναι λίγες οι φορές που επιχείρησε η ΠΑΣΚΕ να «αποκοιμίσει» τα μέλη της ΠΕΔΔΥ, είτε μέσω των ανακοινώσεων της ένωσης, είτε μέσω τοποθετήσεων σε συνελεύσεις και συγκεντρώσεις υποκαθιστόντας τη συνδικαλιστική δράση με προσωπικές επαφές και καλές σχέσεις με την πολιτική ηγεσία, οι οποίες υποτίθεται θα έλυναν όλα μας τα προβλήματα. Εκείνο που στην πραγματικότητα συνέβαινε είναι ότι αφού συνδιαλέγονταν με την πολιτική ηγεσία περιόριζαν ή ελαχιστοποιούσαν την αντίδραση της ένωσης ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Κραυγαλέο παράδειγμα η αγροφυλακή και η μεταφορά των αρμοδιοτήτων. Σε αντίθεση με την επίσημη θέση της ΠΕΔΔΥ δέχτηκαν σε κατΆ ιδίαν συζητήσεις τη μεταφορά μαζί με τις αρμοδιότητες και μάλλον συνέγραψαν και τη σχετική νομοθετική ρύθμιση. Και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ και της Ένωσης έλεγαν δια στόματος Προέδρου πως συνεννοήθηκαν να ρυθμιστεί το θέμα με το Π.Δ. και να μην ανησυχούμε! Ξέρουν τι κάνουν! Έχουν διαβεβαιώσεις! Έτσι πήραμε τελικά και τις αρμοδιότητες και γίναμε μια ….μεγάλη δύναμη φύλαξης υπαίθρου!! Κάπως έτσι χειρίστηκε η πρώην ΠΑΣΚΕ πολλά από τα τόσα σοβαρά που διαδραματίστηκαν στο χώρο μας. Βέβαια η πρώην ΠΑΣΚΕ στην προσπάθειά της να αποδεσμευτεί απΆ το παρελθόν της, για το οποίο προφανώς δεν είναι περήφανη, μεταλλάχθηκε και ζητά την ψήφο των συναδέλφων με άλλο όνομα. Τους πληροφορούμε ότι με τις μεθοδεύσεις αυτές δεν πρόκειται να εξαπατήσουν κανένα.
Τέλος, «ηχηρή» ήταν η απουσία της ΔΑΚΕ του ΔΣ από τη δραστηριότητα της Ένωσης.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι

Στη σημερινή συγκυρία δεν μπορούμε να παραμένουμε απαθείς, αφήνοντας άλλους να αποφασίζουν για το δικό μας μέλλον. Καθήκον μας ως εργαζομένων είναι να σφυρηλατήσουμε δεσμούς ενότητας και αλληλεγγύης και να αντισταθούμε αποφασιστικά στα εφιαλτικά σενάρια που απεργάζονται για το λαό της χώρα μας οι οικονομικές ολιγαρχίες με αιχμή του δόρατος το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στις εκλογές για ανάδειξη των εκπροσώπων μας στη συνδικαλιστική μας οργάνωση πρέπει να αξιολογήσουμε πρόσωπα και παρατάξεις με γνώμονα το συμφέρον του κλάδου και το μέλλον της δασοπονίας. Είναι γνωστά και τα πρόσωπα και οι παρατάξεις που με τις πράξεις και παραλήψεις τους, την προσήλωσή τους στην εξυπηρέτηση κομματικών και ατομικών τους συμφερόντων, έβλαψαν την κοινή μας υπόθεση και έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή κατάσταση του κλάδου, της υπηρεσίας και της δασοπονίας γενικότερα.

• Σας καλούμε σε καθολική συμμετοχή στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης στις 13 Οκτωβρίου.
• Σας καλούμε στις εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων της ΠΕΔΔΥ, να επιλέξετε το ψηφοδέλτιο της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ.
• Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην παράταξη μας συμβάλλοντας ο καθένας χωριστά στην παραγωγή συνθετικής άποψης για τα εργασιακά, κλαδικά και θεσμικά προβλήματα μας.
• Σας καλούμε σε συνεχή διάλογο και αγώνα και υποσχόμαστε να σταθούμε αντιμέτωποι σε κάθε μορφής κυβερνητικό και κομματικό συνδικαλισμό και υποσχόμαστε να αγωνιστούμε:
 για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών που επιδιώκουν την εκμηδένιση των εργασιακών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κράτους.
 για τη δημιουργία κινήματος αλληλεγγύης και πνεύματος συναδελφικότητας για να αντιμετωπιστεί το τσουνάμι των απολύσεων ή της εφεδρείας που βρίσκεται μπροστά μας. Κανείς δεν μπορεί να σωθεί μόνος του.
 για μια δασική πολιτική στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου
 για το συντονισμό με τα υπόλοιπα πρωτοβάθμια σωματεία στο χώρο των δασικών υπηρεσιών, του ΥΠΕΚΑ, των γεωτεχνικών αλλά και άλλων κοινωνικών φορέων για την προάσπιση των δασικών οικοσυστημάτων ως δημόσιου αγαθού και την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν σε αφανισμό τη Δασική Υπηρεσία.
 για την έξοδο των οργάνων της Ένωσής μας αλλά και του συνδικαλιστικού κινήματος εν γένει, από την αδράνεια και το τέλμα.
 για να θέσουμε την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ στη ρότα του αγώνα όλων των εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με στόχο το συντονισμό της δράσης και την οργάνωση της αντίστασης μέχρι την πλήρη ΑΝΑΤΡΟΠΗ.



ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ
Οι υποψήφιοι μας

ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2 ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
3 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
4 ΚΟΣΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΦΟΥΡΝΑ
5 ΛΑΚΑΦΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
6 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
7 ΜΑΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ
8 ΜΟΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ
9 ΠΑΖΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΛΙΜΝΗΣ
10 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
11 ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΦΟΥΡΝΑ
12 ΠΕΤΡΟΥ-ΒΑΡΟΥΧΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ
13 ΣΤΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΔ/ΣΕΩΝ
14 ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
15 ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΧΑΪΑΣ
16 ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΡΗΓΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
17 ΤΣΕΛΙΓΚΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
18 ΤΣΙΑΜΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
19 ΦΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
20 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΙΑ Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ.
1 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
1 ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
3 ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
4 ΚΟΣΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΦΟΥΡΝΑ
5 ΜΑΡΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥ
6 ΜΠΟΥΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΛΑΣΙΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
7 ΠΑΖΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΛΙΜΝΗΣ
8 ΡΗΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
9 ΣΤΑΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΔ/ΣΕΩΝ
10 ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
11 ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΡΗΓΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
12 ΤΣΙΑΜΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
13 ΦΟΥΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Κυρίως ¶ρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr