Κυρίως Άρθρο

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΤΙΚΗ

Αθήνα 5-7-2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέα μέτρα – απελευθέρωση απολύσεων στον Ιδιωτικό Τομέα, χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο.
Το χρονικό του τρόμου συνεχίζεται. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο βρέθηκαν 4.000 εργαζόμενοι στη Δημοτική Αστυνομία και ετοιμάζεται ακόμη μεγαλύτερη επίθεση με απολύσεις σε οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα νοσοκομεία, την εκπαίδευση, τα Υπουργεία και άλλες Δημόσιες Υπηρεσίες.
Μετά τις εξαγγελίες για άμεση διαθεσιμότητα – κινητικότητα 12.500 υπαλλήλων, μειώνεται ο προβλεπόμενος χρόνος διαθεσιμότητας και πλέον ανοίγει ο δρόμος των απολύσεων. Όλοι οι εργαζόμενοι στο στενό και ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, μπορούμε να βρεθούμε «ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΊ» στη θέση των απολυμένων συναδέλφων αφού πλέον δεν υπάρχει κανένας φραγμός, αλλά ούτε και δικαστική προστασία, αφού καταργείται η διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να διευκολυνθούν και να διευρυνθούν οι απολύσεις !!!
Σε μια χώρα που η ανεργία έχει φθάσει στο 30% και των νέων στο 60%, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά από-μειώθηκαν και σταδιακά καταργούνται, ενώ η ύφεση στην οικονομία και τα νέα ανάλγητα και επαχθή μέτρα, εκτινάσσουν στα ύψη την ανεργία και την εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας !!!
Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές οργανώσεις όλων των επιπέδων, αντιδρώντας στην προώθηση αυτών των μέτρων συμμετέχουν στην παν-Αττική Στάση Εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013, από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.
Καλούμε τους συναδέλφους Δημοσίους Υπαλλήλους, σε συλλαλητήριο, ώρα 12:30 μμ, στην Πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΚΑΡΗΣ Γ,ΠΑΠΑΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr