Κυρίως Άρθρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6-11-2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
1/11/2013
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων των Δασικών Υπαλλήλων σε κοινή συνεδρίασή τους την Παρασκευή 1/11/2013 συζήτησαν ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο Υπουργείο και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.
Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν την πραγματοποίηση κοινών συναντήσεων με τα μέλη μας στις έδρες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, αρχίζοντας αυτό το μήνα από την Αποκεντρωμένη Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.
Οι Ενώσεις μας συζήτησαν για τη μέχρι σήμερα συμμετοχή των κλάδων των δασικών υπαλλήλων στις απεργιακές κινητοποιήσεις και εκτιμούν ότι μόνο με αγωνιστικό τρόπο θα σταματήσει η αδιέξοδη πολιτική της Κυβέρνησης που στοχοποιεί και απαξιώνει το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφει ό,τι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος και πλήττει με τον πιο άδικο και βίαιο τρόπο τους Δημόσιους Υπαλλήλους.
Συνάδελφοι εδώ και τέσσερα χρόνια υφιστάμεθα τις πλέον απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων, ζούμε με το φόβο της διαθεσιμότητας και των απολύσεων χωρίς να μπαίνει ένα τέλος σε αυτό τον κατήφορο.
Σας καλούμε όλους και όλες να ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΤΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και η ΓΣΕΕ και στο συλλαλητήριο που θα γίνει την ίδια μέρα στις 11:00 π.μ στο πεδίο του Άρεως.
Κλιμακώνουμε και διευρύνουμε τον αγώνα μας – Αντιστεκόμαστε σε µια πολιτική που γεµίζει τη χώρα µας µε κοινωνικά και οικονοµικά ερείπια.
Οι Δασικοί Υπάλληλοι (Δασολόγοι, Δασοπόνοι και Δασοφύλακες) από την Ειδική Γραμματεία Δασών και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, θα συγκεντρωθούμε στι 10 :30 π.μ έξω από το κτίριο της οδού Χαλκοκονδύλη 31 .
Με τον αγώνα µας ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΩΝ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr