Κυρίως Άρθρο

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 23/6

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
(Δασολόγοι, Δασοπόνοι, Δασοφύλακες)
Χαλκοκονδύλη 31- ΑΘΗΝΑ
Τηλ. : 210 2124607, Fax : 2105240790


16/6/2014
Αρ.Πρωτ. 13
Προς : - ΜΈΛΗ ΜΑΣ
(Δασολόγους, Δασοπόνους,Δασοφύλακες
και λοιπούς κλάδους εργαζομένων στις
Δασικές Υπηρεσίες της Μακεδονίας - Θράκης )
- ΠΟΓΕΔΥ -----Έδρες τους
Κοιν:
-ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟΚ/ΝΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Καλούμε τα μέλη μας στις Δασικές Υπηρεσίες (Δασολόγους, Δασοπόνους, Δασοφύλακες και λοιπούς κλάδους εργαζομένων) που υπηρετούν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας -Θράκης σε ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, την Δευτέρα 23 Ιουνίου και ώρα 12:30 .
Η Συνέλευση των εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Μακεδονίας - Θράκης , θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο της Δασολογικής σχολής στο Φοίνικα (ώρα 12 και 30) και θα έχει μοναδικό θέμα την ενημέρωση των Δασικών και λοιπών Υπαλλήλων και τη συζήτηση για τη στάση μας στο θέμα της «αξιολόγησης των υπαλλήλων» μετά το νόμο 4250/2014 και την εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής μεταρρύθμισης
Στη συνάντηση θα παραστεί και θα δώσει διευκρινήσεις για το πλαίσιο, τον τρόπο και τη διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος, ο νομικός σύμβουλος κ. Κ.Τσακίρης .
Επισημαίνουμε ότι μετά από παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας μας στην ΑΔΕΔΥ, υιοθετήθηκε από την εκτελεστική επιτροπή και εκδόθηκε το προβλεπόμενο από το νόμο εξώδικο, προς όλες τις αποκεντρωμένες Διοικήσεις ώστε να είναι και τυπικά νόμιμη η απεργία - αποχή από τα καθήκοντα αξιολόγησης.
Η παρουσία όλων των Δασικών Υπαλλήλων (Δασολόγων, Δασοπόνων και Δασοφυλάκων καθώς και των λοιπών κλάδων εργαζομένων) είναι απαραίτητη, για να μπορέσουμε συγκροτημένα και αποφασιστικά, όλα τα Σωματεία να συντονιστούμε και να ενδυναμώσουμε τον αγώνα μας, σε όλη τη Χώρα και σε κάθε χώρο δουλειάς (Υπουργεία, Αποκεντρωμένες, ΟΤΑ κλπ) για να ανατρέψουμε στην πράξη αυτή την πολιτική που στοχοποιεί κάθε εργαζόμενο .

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr