Κυρίως Άρθρο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ολοκλήρωση εκλογικής διαδικασίας

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την αναδειξη των οργάνων Διοίκησης της Πανελλήνιας Ενωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (Δ.Σ, εκπροσώπους για την ΠΟΓΕΔΥ, εξελεγκτική Επιτροπή και Περιφερειακές Επιτροπές). Οι εκλογές διεξήχθηκαν σε δώδεκα εκλογικά κέντρα σε όλη τη Χώρα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη- Λάρισα – Πάτρα - Κομοτηνή –Κοζάνη –Ιωάννινα- Τρίπολη –Λαμία- Ηράκλειο-Ρόδο και Μυτιλήνη).
Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους, σε όλες τις Υπηρεσίες που τίμησαν με τη συμμετοχή τους στις εκλογές, το κλαδικό μας Σωματείο, την Π.Ε.Δ.Δ.Υ .
Ιδιαίτερα βεβαια θα πρέπει να αναφερθώ στους συναδελφους που συμμετείχαν στις εφορευτικές επιτροπές και ανταπεξήλθαν στη διαδικασία, σε όλους τους υποψηφίους, ανεξάρτητα απο παρατάξεις, για την διάθεσή τους να προσφέρουν στα κοινά, με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και να στηρίξουν πολιτικά και συνδικαλιστικά την Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων και βέβαια να ευχαριστήσω όλα τα μέλη μας τους Δασολόγους σε όλες τις Υπηρεσίες που ελαβαν μέρος, κοπιάζοντας και κανοντας προσωπικά έξοδα για να μετακινθούν προκειμένου να εκλέξουν τα νέα όργανα διοίκησης της Π.Ε.Δ.Δ.Υ.
Η εκλογική διαδικασία ηταν ομαλότατη (όπως πάντα) σε όλα τα εκλογικά τμήματα και βέβαια ο αγώνας όλων μας, ως υποψηφίων κινήθηκε σε πολύ πολιτισμένα και συναδελφικά επίπεδα.
Για την ιστορία και όσους αρέσκονται στην τήρηση στατιστικών, επι 432 ψηφισάντων δασολόγων οι παρατάξεις έλαβαν :
- Προοδευτική Συμπαράταξη Δασολόγων πρώτευσε σε ψήφους, 185 ψήφους – τέσσερις
(4) έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο,
- ΔΑΚΕ Δασολόγων ήρθε δεύτερη με 106 ψήφους και δύο έδρες,
- Αυτόνομη Δημοκρατική Συνεργασία κατελαβε την Τρίτη (3) θέση με 93 ψήφους και επίσης δύο έδρες, και
- Δημοσιουπαλληλική Ενότητα (Δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο) κατέλαβε την τέταρτη (4) θέση με 48 ψήφους και μία έδρα .
Τα επίσημα στοιχεία θα ανακοινωθουν μετα την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο Πρωτοδικείο, όμως και αυτή η «ανεπίσημη» αναφορά στα αποτελέσματα ειναι για όλους όσους ασχοληθήκαμε με τα κοινά του κλάδου μας μια μεγάλη δικαίωση .
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Κυρίως Άρθρο Ι Δελτία Τύπου Ι Ανακοινώσεις Ένωσης Ι Απόψεις Συναδέλφων
Ανακοινώσεις ΠΟΓΕΔΥ κ.α. Ι Αποφάσεις Ι Διοικητικό Συμβούλιο Ι Links ΙΕπικοινωνία

www.peddy.gr